Reclamebureau, Thee & Typografie Vlissingen, Middelburg, Zeeland

PETRI VERBRUGGE

Sterk in: Ideeën bedenken & vormgeven. Zwak in: Stoppen met denken.


Trotse ZeeBra (Zeeuwse Brabander)

Internet is mijn landkaart zonder grenzen. Waarin ik doelgericht opzoek ga naar antwoorden en contact leg via social media. Maar zodra ik de grens van gericht zoeken ben gepasseerd, begint de vrijheid! Als internet jutter kan ik urenlang eindeloos verdwalen en verzamelen in een wereld die gecreëerd is door rare tekens.

 

Tot de stroom uit valt. Dan sta ik plots weer in het heden. Waarin gevoel een belangrijke rol speelt. En waar ik mijzelf met ogen dicht kan laten vallen zonder dat ik de grond raak. Een goede basis is waar alles mee begint. En vanuit een goede basis kun je alleen maar groeien. Zo werkt dat ook bij het ontwikkelen van mijn creatieve concepten.

 

Tijdens mijn reis in het heden leg ik belangrijke en mooie momenten vast voordat ze behoren tot het verleden. Dit gebeurt door middel van mijn favoriete middelen: pen, papier, fotocamera en Macbook. Het koesteren van mijn oude ideeën en ontdekkingen, vormen mij zoals ik nu ben. Een verfrissende wind die zich graag vermengt met water en vuur om tot ongekende kracht te komen, maar die zich tevens ook individueel sterk ontplooit.

Mijn service


IDENTITEIT

Bouwen en verbouwen van merken.
Een merk is meer dan een naam, logo of product. Laat mensen je merk beleven. Want de mensen zijn jouw merk!

DIGITAAL

Delen is vermenigvuldigen.
Laten we onze krachten bundelen voor het ontwikkelen van een sterk concept waarmee we samen verder bouwen.

PRINT

Zien is geloven, maak zien tastbaar.
Producten en diensten lijken steeds meer op elkaar. Een sterk merk vereenvoudigd het keuzeproces in de brede marktaanbod.

Tarief


Bepaal zelf het uurtarief
10-40 uur = 60 euro p/u
41-80 uur = 55 euro p/u
81 – meer = 50 euro p/u

Losse uren = 65 euro p/u
Werkzaamheden/Advies op locatie = 45 euro p/u

Het gezicht van T&T


Petri Verbrugge

Eigenaresse Thee & Typografie
Art Director & Grafisch ontwerpster

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Uitleg: Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Thee & Typografie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Sluiten